Messi stängs av i fyra matcher - förolämpade assisterande domaren
نوشته شده توسط : Alisa

Lionel Messi kommer att stängas av i två till fyra matcher för att ha förolämpat en assisterande domare under Argentinas VM-kvalmatch mot Chile i förra veckan. Det var en stor chock för Argentina förlust deras hjälte att bära nationell Billiga Fotbollströjor i VM kvalet.

Beslutet om fyra matchers avstängning från Internationella fotbollsförbundets (Fifa) disciplinkommitté kom bara några timmar före Argentinas match mot Bolivia i La Paz.

För ett par dagar sedan besegrade Argentina Chile i det sydamerikanska VM-kvalet. Föga överraskande var det Lionel Messi som blev tungan på vågen för Argentina då han satte matchavgörande 1–0 från straffpunkten. Men efter matchen blev det rejält irriterat. Barça-stjärnan hamnade i bråk med domaren Sandro Meira Ricci och enligt tidningen Olé ska Messi ha sagt "Vem är du? Du ligger med din egen mamma" till den brasilianske domaren.

Detta innebär att 29-åringen har nu ingen chans att bära Argentina matchtröja att träffa Bolivia på kvällen och sedan Uruguay, Venezuela och Peru under hösten. Han hinner dock spela den sista gruppmatchen mot Ecuador som är den 10:e oktober.

Argentina ligger trea i det sydamerikanska VM-kvalet, åtta poäng efter ledande Brasilien. Vi kan nu bara önska lycka till Argentina utan Lionel Messi.





:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: